Google Adwords certified partner
Haalt u het maximale rendement uit uw webshop?
De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep: alleen dan haalt u het maximale rendement uit uw online marketing. Met onze effectieve online campagnes levert iedere geïnvesteerde euro het maximale resultaat voor uw webshop op. Wij zijn al 9 jaar gespecialiseerd in e-commerce marketing.

Online marketing voor webshops

Contact opnemen?
Bel naar: +32 (0)3 808 15 56
Of e-mail ons: info@evoworks.be

Online marketing voor webshops is een specialisme. Aangezien de marges van online retailers altijd onder druk staan moet elke geïnvesteerde euro het maximale opleveren. Vanuit die zienswijze gaan wij dan ook te werk.

 

E-commerce marketing

De e-commerce markt in België maakt een stormachtige ontwikkeling door. Toch loopt deze markt achter op die van Nederland, wat Belgische e-commerce bedrijven veel kansen biedt. Wij kunnen u helpen met uw online marketing activiteiten in Nederland of België. Wij zijn een Nederlands online marketing bureau met meer dan acht jaar ervaring. Diverse Belgische klanten zijn al door ons geholpen succesvol de Nederlandse markt te betreden en/of meer uit zijn of haar Belgische e-commerce marketing te halen.

 

Stappenplan voor een succesvolle webshop

Wilt u van uw webshop een succes maken? Dan is het belangrijk een duidelijk stappenplan te volgen. Wij hanteren meestal dit stappenplan om een webshop succesvol te laten groeien:

 

  1. Strategisch plan van aanpak;
  2. Web analytics;
  3. Relevant omzet genererend verkeer;
  4. Conversie optimalisatie;
  5. Retentie marketing;
  6. Analyseren en optimaliseren.

 

Magento marketing

magento marketingKent u Magento al? Dit is het ideale e-commerce software platform waarmee u uw webshop kunt bouwen. Heeft u al een Magento webshop? Dan weet u dat er diverse technische aanpassingen noodzakelijk zijn om de vindbaarheid van uw Magento webshop te vergroten. Door onze specialisatie in e-commerce marketing, hebben wij ruime kennis van zowel Magento als online marketing. Zo kunnen wij u het totaalpakket bieden op het gebied van Magento marketing.

 

Webshop marketing zelf doen of uitbesteden?

Vaak is dit voor webshop eigenaren een zeer belangrijk vraagstuk. Weet u ook nog niet of u uw webshop marketing laat uitbesteden? Dan is het goed om te bedenken of u:

 

  • momenteel tevreden met uw resultaten bent 
  • voldoende tijd binnen uw organisatie heeft om dit goed uit te voeren
  • voldoende tijd en kennis is om up-to-date te blijven

 

Trekt u bij een van deze punten uw twijfel? Dan is het wellicht beter voor uw resultaten om uw webshop marketing uit te besteden.

 

Meer weten over webshop marketing ?

Wilt u meer weten van webshop marketing? Wij denken graag met u mee!  Neem contact op via het contactformulier en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u meer informatie? Klik hier