Google Adwords certified partner
Wordt u met uw strategie marktleider?
Alleen met een goed doordachte strategie is het mogelijk om de nummer 1 webshop in uw branche te worden. Hoe positioneert u uw webshop? Welke marketingkanalen gaat u inzetten en hoe zorgt u voor herhalingsaankopen? Wij adviseren u graag met het opstellen van de juiste strategie.
U bent hier:

E-commerce strategie en advies

Contact opnemen?
Bel naar: +32 (0)3 808 15 56
Of e-mail ons: info@evoworks.be

Wilt u met uw webshop marktleider binnen uw branche worden? Dan is een goed doordachte e-commerce strategie van essentieel belang. Om kansen op het internet optimaal te benutten moeten belangrijke keuzes gemaakt worden om  de strategie van uw webshop te bepalen.

 

  • Hoe gaat u uw webshop positioneren?
  • Welke online marketing kanalen gaat u inzetten?

 

Evoworks adviseert dagelijks ondernemers en organisaties in strategisch plannen.

 

Uitgebreid e-commerce advies

Zonder verkeer naar uw webshop, wordt u niet succesvol. Wij geven advies op het gebied van online marketing, het maximale rendement uit uw bezoekers halen en hoe uw webshop kan blijven groeien. Richt u zich op zakelijke klanten of consumenten? Wij analyseren altijd naar uw doelgroep, uw uiteindelijke aankopen en naar mogelijkheden om herhalingsaankopen te stimuleren.

 

Zo gaan wij te werk

Naar aanleiding van een vooronderzoek en diverse gesprekken met u, wordt de e-commerce strategie bepaald.

strategie-bepalen-evoworks

 

Deze strategie:

  • wordt opgestel voor een periode van 6 tot 12 maanden;
  • heeft als doel dat deze webshops marktleider binnen hen branche worden;
  • wordt na 3 maanden geevalueerd en waar nodig bijgesteld.

 

Succesvol in e-commerce

U zal het zelf ook merken: de e-commerce markt wordt steeds volwassener. Wist u dat ons bureau zich alleen richt op e-commerce marketing? Zo kunnen wij onafhankelijk advies geven op ontwikkelingsvraagstukken. Dit maakt ons als e-commerce marketing specialist uniek in de markt.

 

Meer weten

Wilt u strategisch e-commerce advies ontvangen? Wij denken graag met u mee! Neem contact op via het contactformulier en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u meer informatie? Klik hier