Google Adwords certified partner
Kent u ons al?
Wij zijn Evoworks, het online marketing bureau dat is gespecialiseerd in e-commerce marketing. U kunt hier meer over onze visie, werkwijze, strategie en het team.
U bent hier:

evoworks logoOver Evoworks e-commerce marketing

Evoworks heeft samen met haar opdrachtgevers al meer dan 8 jaar online successen geboekt. Wij bieden als online marketing bureau diensten om het maximale uit uw webshop(s) te halen op gebied van omzet en rendement. Met ons team van meer dan 10 fulltime marketing specialisten kunnen wij uw e-commerce naar een hoger plan tillen.

 

Wij zijn geen groot bureau waar u een van de vele klanten bent. Wij gaan persoonlijk met onze klanten om en hebben al vele Belgische webshops succesvol gemaakt. 

 

Waarom kiest u voor ons?

Sommigen van onze klanten zijn al jaren klant. Wij denken dat dit komt doordat wij:

  • een totaaloplossing bieden;
  • denken vanuit uw bedrijf en ons zichten op uw klanten;
  • gespecialiseerd zijn in e-commerce marketing
  • uw kennis combineren met onze online marketing kennis en zo optimaal rendement kunnen behalen.

 

Visie

Wij streven ernaar om bedrijven een maximaal ROI te bieden met hun online marketing. Door de verschuiving van interessegebieden en de volledige opname van internet in het dagelijks leven, kunt u als bedrijf niet meer om online marketing heen. Veel bedrijven zien dat ook in, echter wordt dit in de meeste gevallen onderschat of wordt er niet optimaal gebruik gemaakt van online marketing. 

 

Werkwijze & Strategie

Wij werken meestal met de volgende werkwijze:

  1. We kijken naar de overall strategie van uw webshop;
  2. Uw overall strategie zetten wij om in een online marketing strategie;
  3. Alle meetinstrumenten worden ingericht;
  4. We zetten het ontwikkel- en/of marketingtraject in.

 

Elk project krijgt een plan van aanpak om gestructureerd te werk te gaan voor optimaal resultaat. Na de opzet van de online marketing voor uw organisatie gaan wij een stap verder. Pro-actief blijven is onze sleutel om het maximale rendement uit uw webshop te behalen. 

 

Evoworks' team

Evoworks-google-partner

Wij hebben een toegewijd team met specialisten in online marketing. Ons team heeft meerdere accreditaties in ons vakgebied, waaronder meerdere van Google zelf. Diensten waarvoor wij niet in-house specialisten hebben, worden verzorgd door onze partners. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van het feit dat de online marketing door echte specialisten wordt uitgevoerd.